Patricia Thesleff

Koulutukseltani olen:

  • Kauppatieteiden maisteri
  • Seksuaaliterapeutti
  • Työnohjaaja (STOry)
  • Uusi Suunta -ohjaaja
  • Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS)
  • Dialogisti, (Aretai)
  • Mindfulness- ohjaaja koulutuksessa

“Kouluttajana kannustan lempeästi tutkimaan omia asenteita ja arvoja”

Koulutus

Kouluttajana olen innostava, inspiroiva ja helposti lähestyttävä. Pyrin olemaan dialogissa opiskelijoideni kanssa sekä rakentamaan luentoni ja koulutukseni interaktiivisiksi. Herättelen keskustelua ja kannustan lempeästi osallistujia tutkimaan omia asenteita ja arvoja. Kokemuksieni mukaan tämänkaltainen koulutusote herättää ajatuksia, auttaa osallistujia itse oivaltamaan ja kannustaa ottamaan oppeja mukaan myös käytännön tasolle

Minulta voi tilata sekä yksittäisiä luentoja ja teemapäiviä pitkien koulutusten lisäksi. Kuulen mielelläni toiveitanne ja räätälöin teille sopivia kokonaisuuksia.

Työnohjaus

Voimavarakeskeisenä työnohjaajana tavoitteeni on tukea ammatillista kasvuasi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja toimijuuttasi työelämässä. Tavoitteeni on yhdessä ohjattavieni kanssa etsiä uudenlaisia ymmärryksiä asiakassuhteisiin ja työyhteisöihin sekä vaihtoehtoisia tapoja kohdata näitä.

Voimavarakeskeisenä työnohjaajana tavoitteeni on tukea ammatillista kasvuasi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja toimijuuttasi työelämässä. Tavoitteeni on yhdessä ohjattavieni kanssa etsiä uudenlaisia ymmärryksiä asiakassuhteisiin ja työyhteisöihin sekä vaihtoehtoisia tapoja kohdata näitä. Työnohjaajana olen erikoistunut työnohjaamaan kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä heidän vaativassa asiakas- ja hoitosuhdetyössä sekä yritysmaailman työyhteisöjä ja johtajia.

Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat työnohjaukseen osallistuvien työtä ja koko elämää. Työnohjaan sekä yksilöitä että ryhmiä. Ohjauksen pituus ja muut käytännöt sovitaan aina yksilöllisesti, jotta yhteistyö vastaisi mahdollisimman hyvin tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Terapia

Terapeuttina minua kiinnostaa erityisesti ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen tukeminen. Olen lempeä ja helposti lähestyttävä terapeutti joka uskaltaa nostaa vaikeatkin aiheet käsittelyyn. Työskeltelen ratkaisukeskeisellä otteella ja autan asiakkaitani löytämään omia voimavaroja elämässä.Kokonaisuuksien hahmottaminen ja uusien näkökulmien tuominen kuuluu vahvuuksiini. Kohtaan sinut ihmisenä ja vastaanotollani on lupa sekä itkeä että nauraa. Kuljen vierelläsi ja pohdin mielelläni elämän eri käänteitä kanssasi


Yhteystietoni

Tarjoan palveluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarvittaessa on teen myös etäterapia, työnohjausta ja koulutusta. 

Sparks

toimin Sexpo-säätiön tiloissa

Kinaporinkatu 2 E 41, 00500 Helsinki

050 505 4978