Anna Kolster

Koulutukseltani olen:

  • Kasvatustieteiden kandidaatti
  • Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), seksuaalikasvattaja
  • Ihminen tavattavissa@terapeutti, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC)
  • Työnohjaaja (STOry), psykodraamaohjaajakoulutuksessa, Uusi Suunta -ohjaaja
  • Tantraohjaaja
  • Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS)
  • Mindfulness- ohjaaja koulutuksessa
  • Uusperheneuvoja koulutuksessa

“Kuljen rinnallasi ja olen avoin ja läsnä.”

Terapiapalvelut

Terapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva ja työskentelen tunnekeskeisesti. Haluan kulkea asiakkaan kanssa myös vaikeiden tunteiden läpi ja auttaa häntä kohtaamaan omia kipukohtia ja pääsemään elämässään eteenpäin omia tavoitteita kohti.T yöskentelen mielellään sekä parien että yksilöiden kanssa ja voit tulla juttelemaan kanssani kaikenlaisissa ihmissuhteiden haasteissa.Toivon että uskallat ottaa yhteyttä myös arkaluontoisissa asioissa etkä jää yksin niitä pohtimaan. Yhdessä voi päästä niin paljon pidemmälle kuin yksin. 

Koulutus

Olen kouluttanut seksuaaliterapeutteja monta vuotta. Minua kiinnostavat eteenkin ihmissuhteet/parisuhteet, vuorovaikutustaidot, seksuaalikasvatus ja seksuaalinen monimuotoisuus.
Kouluttajana olen innostava ja inspiroiva ja pyrin dialogisuuteen opiskelijoiden kanssa. Minulle on tärkeätä, että opiskelijat saavutuksia oivalluksia ja pohtivat omia arvoja ja asenteita, en pyri ainoastaan jakamaan tietoa.

Työnohajaus

Minulla on ratkaisukeskeinen työnohjaaja koulutus mutta työskentelen myös tunnekeskeisesti. Työnohjaajana olen empaattinen, läsnäoleva ja lämmin. Autan asiakasta tunnistamaan tunteita ja ottamaan vastuun omista valinnoista. Pohdimme yhdessä asiakkaan elämäntilannetta kokonaisvaltaisesti ja mietimme, mihin asiakas pystyy itse vaikuttamaan, ja mitkä asiat pitää hyväksyä sellaisenaan ja missä kohdin on hyvä ehkä muuttaa omaa suhtautumista sekä työstää omia tunteita. Olen myös ICF-coach koulutukseltani, joten käytän jonkin verran valmentavaa otetta työnohjauksessa. Työnohjaan sekä yksilöitä että ryhmiä. Ota rohkeasti yhteyttä.


Yhteystietoni

Tarjoan palveluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarvittaessa on teen myös etäterapia, työnohjausta ja koulutusta.

Emotions 

toimin Sexpo-säätiön tiloissa

Kinaporinkatu 2 E 41, 00500 Helsinki

040 179 3434